• PR

Почистване на ДПФ филтри

Ако търсите по-висока производителност на двигателя на Вашият автомобил, то настоящата статия е за Вас.

Филтри с каталитично покритие
Големите производители, като Volkswagen и редица други използват филтър за твърди частици с каталитично покритие. При работата на филтър за частици с каталитично покритие се разграничават активната и пасивната регенерация. По време на пасивно регенериране се получава непрекъснато окисление на саждите, поради въздействието на катализатора (платина) и високата температура на изгорелите газове (350-500 ° CFAP със система за инжектиране на горивото

Активното регенериране се извършва при температура от 600-650 ° C, която се създава чрез система за управление на дизеловите двигатели. Необходимостта от активно регенериране се определя въз основа на оценка на капацитета на филтъра за дизеловите частици, който се извършва чрез използване на няколко сензори на системата за управление на дизеловия двигател.

Филтърът за дизелови частици със система за впръскване на гориво е разработен от PSA. Тъй като пионери в употребата на добавки за регенериране са френцузите, името на FAP филтъра (от френския филтър a Particules) е фиксирано към филтъра. Подобен подход се прилага и в филтрите за частици на други производители на автомобили (Ford, Toyota).
Компанията DPF.bg предлага почистване и евентуално отстраняване на DPF филтри с до 98% ефективност. Машинно чистене на Дпф филтри. Абонаменти за фирми. Изпускателни системи. Компютърна диагностика. Верига автосервизи. Смяна на масла и филтри. Смяна и хотел за гуми.

Чрез профилактика на този тип филтри, двигателят подобрява изгарянето на горивото, подобрява цялостното състояние на горивната система, респективно на това се увеличава и самата мощност.
Можете да направите проверка и да зяавите почистване на Катализатотр и Запушен филтър за твърди частици DPF / FAP и Катализатори при DPF.bg – една от водещите компании в България в тази област.
Експертите притежават необходимите познания, оборудвани са с най-модерна апаратура и лесно могат да разрешат проблеми, в случай че имате такива на Вашият автомобил.

Pin It

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *