• PR

Видове плочки за под в Gaudi DS

Изборът на облицовъчен материал за стени и под е въпрос, който вълнува всеки един от нас. Още преди да се заемем с жилищния ремонт, започваме да обмисляме какво покритие да изберем, за да създадем комфортна обстановка в дома си, също както и да си осигурим търсената топло и шумоизолация. 

Съвременните видове декоративни плочки за под за кухня и баня са едно практично решение, което се радва на голямо търсене сред потребителите. Този вид настилка не изисква особена поддръжка, а експлоатационните ѝ качества са категорични. В gaudi ds ще откриете доста добри предложения от този вид, които са налични и в най-различни шарки, имитации и цветове.

Какво покритие за под да изберем

Дизайнерското оформление на жилището стои в основата на всяко едно домашно преустройство. За да постигнем търсената атмосфера и организация на всеки един интериорен компонент, трябва да сме последователни в действията си, но и да открием правилните решения, които да ни устройват както по отношение на визията, така и в ценово отношение. 

Към днешна дата покритията за под са най-различни. Могат да се открият както имитации на дърво, така и гранитни покрития с геометрични шарки и флорални елементи. В онлайн магазин gaudi ds има голям асортимент от плочки от следния вид:

  • Гранитогрес;
  • Фаянс;
  • Теракот;
  • Покрития с мраморни елементи и др. 

Преди да изберете конкретен вид плочки, трябва да вземете предвид най-вече нейните експлоатационни качества. Това ще Ви помогне да определите нейното конкретно приложение, което при отделните помещения е различно. 

За къде са подходящи плочките

Гранитогресът и теракотът са двата вида подови покрития, които се купуват най-често за вътрешното оформление на жилището. Те са подходящи за всички видове помещения като кухня, хол, коридор, баня и др. Поради многообразието от успешни имитации на метал, дърво, теракот и паркет и двата варианта предвещават успех при облицоването на стаите. Клинкерът е също доста практично решение, което се отличава с високата си издръжливост, а това го прави подходящ и за екстериора. 

В какви разновидности се предлагат

В онлайн магазин gaudi ds могат да се открият всякакви видове плочки за под, които се отличават помежду си по произход, размери и дизайн. Испански лукс или българско качество – и в двата случая имате огромни шансове да обособите дома си по съвършен начин, плащайки и изгодни цени. Марки като Argenta, Keros, Oset, Ceranosa и Codicer ще Ви дадат основателна причина да се надявате на отлични интериорни резултати, каквито до този момент не сте виждали.  

 

Pin It

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *