• PR

Онлайн оценка на кола за скрап

Онлайн оценка на кола за скрап само с едно обаждане. Това е предимството, която ни отличава от всички останали. Достатъчно е само да позвъните, да съобщите данни за своя автомобили и в рамките на минута-две ще научите сумата, която може да получите за него като метален отпадък. Понякога може да се наложи да поискаме да ни изпратите снимка в месинджър. Това, обаче, няма да забави нашия отговор повече от още две-три минути, докато ни я изпратите.

На други места се правят огледи, провеждат се дълги и изморителни разговори, пазарене и други ненужни процедури. При нас всичко е толкова прозрачно. Освен това, ние оставаме зад цената, която сме се договорили. Не си правим сметка, след това да намерим някаква причина, за да удържим от парите, да приспаднем и да ощетим някого.

Практикуваме това ежедневно повече от 10 години. През това време разкомплектовахме над 100 000 автомобила. И от позицията на този опит, в тази публикация ще разясним подробно как се случва процеса по оценяване на колите.

Къде най-изгодно изкупуват стари коли

Първото нещо, което иска да научи всеки, който е решил да си продаде старата кола, е каква сума може да получи за нея. И, ако вече е направил снимки и пуснал обява за продажба, знае какво е да чакаш някой да прояви интерес. Дори и да се обади клиент, той идва, оглежда и си тръгва без да се случи нещо конкретно. Това е досадна загуба на време. В един момент става ясно, че единствената възможна сделка е продажбата на автомобил като метален отпадък. И тогава собственикът започва да събира оферти с най-добрата възможна цена.

Оттук-насетне идва и облекчението, когато собственикът научи, че съществува онлайн оценка на кола за скрап. Вдига телефона, звъни и научава сумата, която може да получи. Единствено съобщава данни за автомобила. Достатъчно е да съобщи марка, модел, година на производство, тип на двигател, купе и местонахождение. Веднага след това знае, на какво може да разчита като пари, с които да си помогне, за да си закупи по-нова кола. И това е достатъчно, за да вземе информирано решение.

Организация на транспорта и документи за бракуване

Организацията на транспорта и необходимите документи се уреждат изцяло онлайн. Знаем колко е ценно времето на всеки в наши дни. Ето защо, така сме организирали нещата, че в рамките на едно обаждане решаваме всички необходими въпроси. Веднага щом постигнем съгласие за цената, на която може да изкупим автомобил за скрап, организираме извозването. Клиентът може да избере удобни за него час и дата. Това може дори да стане веднага.

Разполагаме с възможност да стигнем до всяка една точка на страната. Веднага щом собственикът си е записал час, изготвяме необходимата документация за бракуването на колата. А с идването да извозим автомобилът като метален отпадък, сваляме номерата и плащаме уговорената сума. Получавате цялата необходима документация за минути. Всичко се урежда много бързо и лесно. Целта е да се облекчи собственикът в тази досадна процедура. Единственото, което остава е да се занесат документите с номерата в КАТ. За да се снеме от отчет.

Бърза онлайн оценка на кола за скрап

И ето как, без да сте загубили никакво време, сте уредили нещата изцяло онлайн. От момента, в който се обадите или пишете в чата, до уреждането на дата и час за извозване. Само за няколко минути въпросът е успешно разрешен. И, ако искате да продадете колата си за скрап веднага, е възможно за час-два да се случи всичко. С всичко, което трябва за дерегистрация на МПС.

Така че вече ще знаете, че може да научите стойността на вашия автомобил за скрап само с едно обаждане. И, когато някой ден друг има нужда от подобна услуга, дори ще може да му дадете правилен съвет, как трябва да постъпи. Всичко това допринася и за справянето със замърсяването на въздуха. Така помагаме и за разрешение на екологичните проблеми.

Ако искате да научите повече по темата, прочетете други наши материали в блога, като – как се бракува автомобил и продажба на кола за скрап.

Pin It

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *