Детски играчки за момичета за Коледа

Най-любимото време на малки и големи наближава, а именно Коледа. Тя се очаква най-много от децата, защото тогава получават подаръците, които са си поръчали от Дядо Коледа. В следващите редове ще посочим някои от най-желаните неща, които децата и по-специално какви подаръци момиченцата често искат. Вземете лис ти и химикалка и бъдете готови да записвате.

Детски комплект за малки суетни дами

Всички знаем, че децата обичат да имитират това, което правят възрастните. Майките са истински пример за своите момиченца. Те се гримират, държат се мило с всички и са най-верния приятел на една малка принцеса. Поради тази причина и те искат да приличат повече на мама, отколкото на всеки друг.

Поради тази причина е добре да изберете детски комплект за разкрасяване, който се състои от малко на брой гримове. Така ви ще носите всичко необходимо за перфектния външен вид в чантичката си, а момиченцето – в куфарчето.

Друга възможност е да вземете несесер за разкрасяване. В повечето случаи в него има различни гримове и лакове, които са под формата на играчки, но пък развиват въображението на съкровището ви.

 

Дървено влакче

Ако си мислите, че влаковете са само за момчетата, то грешите.  Красивите изработки с допълнени розови елементи са напълно подходящи за подарък на малка фея. Именно и това представлява Розов детски дървен влак Bigjigs Rail – Градът на феите, който ще пренесе вашата малка фея в своите владения. Освен това ще насърчи въображението, фината моторика, сръчността и креативността.

Детски бижута

Накрая ще насочим вниманието към детските бижута. Можете да вземете обички, колие или пръстен. Те са с разнообразни дизайни. Някои съдържат елементи на любимите анимационни герои, други восъчни фигурки или нещо подобно.

Можете да вземете и комплекти за изработка на собствени бижута. Така ще накарате детето да прояви творческа мисъл и да създаде нещо свое. Без да се усети, то ще се научи на ново умение под формата на

Pin It

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *